torstai 6. lokakuuta 2022

Ukraina voi vallata Krimin takaisin, jos se jatkaa alueiden valtaamista takaisin pakenevilta Ryssän joukoilta nykyisellä vauhdilla, uskovat Yhdysvaltain korkeat armeijan viranomaiset

Silmien välliin ryssää juu Ukraina toimii eikä alistu


Ukraina voisi valloittaa Krimin takaisin, kun paenneet venäläiset jatkavat kamppailua
Ukraina voi vallata Krimin takaisin, jos se jatkuvien alueiden valtaamista takaisin pakenevilta Ryssän joukoilta nykyisellä vauhdilla, uskovat useiden korkeat armeijan kanssa. Arvio tuli, kun Ryssälän presidentti Vladimir Putin myönsi ensimmäistä kertaa taistelukentän takaiskuja ja Ukrainan joukkot ajoivat Venäjän armeijaa Luhanskin alueella, mikä kumosi Kremlin yhden sodan tärkeimmistä saavutuksista.
Kuva @TelegraphWorldin kautta

Sotatilanne Ukrainassa 6.10.2022


Oheisesta ennen pitkästä määrästäUkraina Virallinen edennytpäässä Ryssän miehittämiä alueita takaisin 5.10.2022  mennessä : https://twitter.com/oleksiireznikov/status/1577709011289477120 , missä missä mietysjoukkojen sotilaaessa "ukrainäällä inään as-massajoukkojen sotilaalla"
--------------

Kaikki eivät seuraa twitteriä mutta sieltä saa nopeiten tilannetiedotuksia. Muut somealusta sensuroivat monasti sotauutisia niin Ukrainasta kuin muualtakin.

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa historioitsija Seppo Lehto

-------------
#UAarmyn syyshyökkäys päivä päivältä. Samalla kun "Venäjän parlamentti" on päihtynyt turhista liittämisyrityksistä, sotilaamme jatkavat etenemistä. Tämä on paras vastaus kaikkiin "kansanäänestyksiin", "säädöksiin", "sopimuksiin" ja säälittäviin puheisiin.
0:17
469,3 000 katselukertaa
384
24K
------------------------------

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Lehto Seppo Turtolassa ostoksilla 3.10.2022 City-Marketista jääkaappiin ruokaa ilman miehittäjä-Ryssän sotakoneiston ujellusta yllä
Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa historioitsija Seppo Lehto


Katsokaa mitä tuli saaliiksi miehittäjä-Ryssältä Iziumin valtauksessa muutama hetki sitten 12.9.2022:

Uutistaustaa: 12.9.2022 aamuyöstä:
Zelenskyi vahvisti Izjumin takaisinvaltauksen
Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi vahvisti päivittäisessä puheessaan ukrainalaisjoukkojen vallanneen takaisin Izjumin kaupungin itäisessä Ukrainassa.

Puheessa lueteltiin Ryssältä takaisin vallattuja alueita, joista viimeisimpinä on Zelenskyin mukaan vallattu Balaklijan, Izjumin ja Kupjanskin kaupungit.

Ryssä valtasi Izjumin kaupungin keväällä.

 


------
Occupied territories back = Miehitetyt alueet takaisin

------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti